Services

 

Het Wilpster Warenhuis biedt de volgende services

 

SLEUTELSERVICE     
De Sleutelservice van het Wilpsterwarenhuis is toonaangevend in De Wilp en omgeving zo maken we ook sleutels voor Siegerswoude, Bakkeveen, Ureterp, Drachten, Marum, Zevenhuizen, Leek enz.    Gemiddeld hebben we dan ook een kleine 10.000 sleutels op voorraad liggen, verdeeld over diverse profielen.Mede door de vele jaren ervaring heeft de Wilpster Sleutelservice veel kennis en knowhow in huis.  Van huissleutel tot autosleutels, u zegt het maar…            Voor de meeste van onze sleutels geldt: “Klaar terwijl u wacht.”   Als het nodig is komen we in onze regio zelfs even bij je thuis om de juiste sleutel te kunnen slijpen.  ( Neem contact op via email of telefoon )

 

De  SCHOENREPARATIE   en     STOMERIJ
Voor deze services komen klanten uit de wijde omgeving zoals Marum Siegerswoude Jonkersvaart Bakkeveen naar ons toe                                     
                                      Schoenen:   voor het weekend gebracht  -> zijn donderdag weer klaar 
Stomerij :   kledingstukken voor woensdag gebracht  ->  zijn vrijdagmiddag weer klaar

Wil je meer weten?  Bel of mail ons.

                           
MONEYGRAM
Deze service is helaas niet zo bekend!  Toch bestaat Moneygram al heel lang. Het is een snelle internationale geldservice om vrienden en familie in het buitenland veilig geld te sturen of om geld te ontvangen.    
Ook in onze winkel kun je dus geld sturen met Moneygram naar vrienden en familie in het buitenland
Let op ! Voor jouw en onze veiligheid  Afrekenen het  met de pin!   ( alleen kleine bedragen tot € 200,00 mag evt. cash )
Na de afhandeling van de transactie krijg je een transactie nummer, dat nummer moet je door geven aan de ontvanger van het geld
10 minuten na een geslaagde transactie kan de betreffende persoon bij een Moneygram kantoor daar in de buurt al over het geld beschikken!    Moneygram kantoren vind je in de hele wereld                                   Ideaal als je familie in geldnood zit of gewoon als cadeautje.
                                  let op!!     Neem  een geldige legitimatie mee!
 Meer weten?   Bel of mail ons.

 

 

 

 

Kom en bekijk ons  uitgebreid assortiment  in onze winkel, maar u kunt ook online  winkelen.

Klik hier voor onze online winkel.

 

.